Школа офлайн: вебінар для керівників шкіл

Запрошуємо на вебінар «Школа офлайн: на які зміни очікувати директорам»

Школа

Запрошуємо на вебінар «Школа офлайн: на які зміни очікувати директорам»

Нові порядок та умови організації здобуття загальної середньої освіти у 2025/2026 н.р. МОН затвердило наказом від 07.08.2024 № 1112. Цей документ є одним із кроків, щоб упровадити комплексну політику «Школа офлайн», мета якої — повернути дітей до безпечного очного навчання.

Питання відновлення навчання офлайн було одним із ключових і під час освітньої конференції «Серпнева–2024». Його розглянули у взаємозв’язку з питанням безпеки під час освітнього процесу. З цього приводу Мунір Мамедзаде, голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, зазначив: «Освіта має вирішальне значення для добробуту та розвитку дітей. Її не можна поставити на паузу, не ризикуючи майбутнім цілого покоління та відновленням країни. ЮНІСЕФ високо оцінює та підтримує зусилля уряду з відновлення доступу до очного навчання, який надається там, де це можливо, і за умови гарантування безпеки дітей. Це критично важливо для успіхів дітей у навчанні. Крім того, це формує відчуття нормальності завдяки стабільному графіку та емоційній підтримці. І стійкість, яку ми вибудовуємо зараз, стане нашою опорою в майбутньому. Йдеться не лише про відкриття шкіл, а й про їхнє належне оснащення для сприяння всебічному розвитку кожної дитини».

Новий вебінар від журналу «Практика управління закладом освіти» — про те, які кроки неминучі для директора школи і про те, як упровадити необхідні зміни в організації освітнього процесу.

Програма вебінару:

  • Які ключові компоненти політики «Школа офлайн»
  • Як упровадити зміни
  • Яких новацій очікувати директорам найближчим часом

Спікер — Надія Кузьмичова, проєктна менеджерка «Школи офлайн».

Також отримаєте відповіді на ваші запитання від лектора. Уже зараз можете залишати їх у цій формі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Освітні програми для використання в закладах дошкільної освіти у 2024/2025 навчальному році

Зміст освітнього процесу в закладі дошкільної освіти реалізовують відповідно до вимог чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей. Вибір програм на навчальний рік обговорює та затверджує педагогічна рада закладу
53784

Сценарій до Дня здоров’я в дитячому садку

На День здоров’я можна акцентувати увагу дітей на різних аспектах: будові нашого тіла, заняттях спортом, корисних звичках чи правильному харчуванні. Пропонуємо провести тематичне заняття та пояснити дітям необхідність харчуватися правильно
32832

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді