Онлайн-фестиваль Всеукраїнської асоціації Монтессорі

Всеукраїнська асоціація Монтессорі запрошує вчителів взяти участь в онлайн-фестивалі «7 хвилин гуманістичної педагогіки Монтессорі»

Всеукраїнська асоціація Монтессорі запрошує вчителів взяти участь в онлайн-фестивалі «7 хвилин гуманістичної педагогіки Монтессорі».

Організатори заходу: МОН України, Інститут модернізації змісту освіти, департамент освіти і науки КМДА, Корпорація Microsoft.

До участі запрошують спеціалістів-практиків, які можуть поділитися власним досвідом  реалізації основних принципів педагогічної системи Марії Монтессорі. Під час фестивалю вчителі матимуть змогу віртуально відвідати навчальні заклади колег та одержати доступ до корисного відеоальманаху, що стане в пригоді для саморозвитку, навчання, аналізу, а також і для роботи з батьками.

Педагоги повинні підготувати короткі відеоролики або презентації в Power Point. Це має бути не просто візитівка, а наочна демонстрація того, як філософія і педагогіка Марії Монтессорі втілена у життя навчального закладу.

Можна зробити кілька роликів тривалістю не більше 7 хвилин. Ролики слід завантажити на YouTube, а лінки на них надсилати на адресу. 

Підсумки онлайн-фестивалю будуть оприлюднені 7 квітня 2016 року. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді