До 12 травня педагоги обиратимуть підручники для 4-х та 7-х класів

МОН України вдруге продовжило термін конкурсного відбору вчителями підручників.

Навчання у наступному навчальному році у 4-х та 7-х класах відбуватиметься за новими підручниками. Наразі вчителі всіх шкіл України мають змогу зробити вибір і визначитися, які ж підручники варто використовувати у навчально-виховному процесі.

МОН України запрошує педагогів до активної участі у конкурсному відборі та повідомляє, що проголосувати можна до 12 травня. Про це йдеться у наказі «Про продовження конкурсного відбору оригінал-макетів підручників для 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів» від 30.04.2015 № 503.

Ознайомитися з оригінал-макетами підручників можна на порталі репозитарія навчального контенту. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді