Всеукраїнська премія «Кращі практики органів місцевого самоврядування – 2024»

Запрошуємо керівників та заступників ОМС стати учасниками Всеукраїнської премії «Кращі практики органів місцевого самоврядування – 2024». Отримайте визнання та винагороду у розмірі 30 000 грн!

Всеукраїнська премія «Кращі практики органів місцевого самоврядування – 2024»Всеукраїнська премія «Кращі практики органів місцевого самоврядування – 2024» складається з двох незалежних етапів:

І етап

  • ви ділитеся, як протягом останніх років підтримували та допомагали закладам вашого регіону;
  • Цифрове видавництво «Експертус» готує серію публікацій про керівників у місцевій владі, які активно сприяють розвитку закладів освіти та закладів охорони здоров’я.

ІІ етап

  • ви берете участь у першому етапі та гарантовано потрапляєте в цикл публікацій;
  • Цифрове видавництво «Експертус» спільно з Державною службою України з питань праці обирає найкращу регіональну програму поліпшення стану безпеки, умов праці та виробничого середовища;
  • за головний приз (30 000 грн) змагатимуться ті, хто виконає умови обох етапів.

Встигніть подати заявку до 1 грудня (участь безплатна)

Всеукраїнська премія «Кращі практики органів місцевого самоврядування – 2024»

ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Церемонія нагородження переможців відбудеться 20 грудня 2024 року в Києві, в межах конференції «Підсумки року» від Цифрового видавництва Експертус.

Розкажіть про конкурс представникам органів самоврядування у вашому регіоні!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Який він – сучасний керівник закладу освіти?

Креативний, самодостатній, розуміє як створити комфортний освітній простір у закладі, реалізовує успішні ідеї щодо покращення якості освіти, забезпечує умови для самореалізації дітей та педагогів. Впізнаєте себе? Тоді ви ідеально підходите на посаду керівника. Та це ще не всі характеристики. Детальніше - у публікації.
28402

Як учителеві знизити рівень шуму у класі

Часто у класі учні галасують та активно виражають свої емоції. Перша реакція вчителя — зауваження, десята — крик. Дізнайтеся, чи доцільно взагалі сварити дітей за шум у класі та чому голосне спілкування може бути корисним.
2311

Освітні програми для використання в закладах дошкільної освіти у 2024/2025 навчальному році

Зміст освітнього процесу в закладі дошкільної освіти реалізовують відповідно до вимог чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей. Вибір програм на навчальний рік обговорює та затверджує педагогічна рада закладу
53985

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14266

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді