Коли випускні та останні дзвоники у школах України

У більшості шкіл останні дзвоники відбудуться до 31 травня

Формувальне оцінювання: способи та інструменти залучення учнів

Коли останній дзвоник 2024

Відповідно до законодавства, педагогічна рада закладу освіти визначає структуру й тривалість навчального року, навчального тижня, навчального дня, занять, відпочинку між ними, форми організації освітнього процесу. Але так, щоб це було відповідно до обсягу навчального навантаження в навчальному плані й з урахуванням вікових особливостей, фізичного, психічного та інтелектуального розвитку дітей, особливостей регіону тощо.

Коли останні дзвоники і випускні у школах Київщини

На території Київської області останні дзвоники у школах 66 громад відбудуться до 31 травня. Деякі заклади освіти завершать навчання до 7 та 14 червня. 

Про це під час брифінгу розповіла заступниця голови Київської ОДА Жанна Осипенко.

Заступниця голови Київської ОДА зазначила, що цього навчального року на території Київської області працювало 620 шкіл. У 97% з них навчання відбувалося в очному та змішаному форматі.

«Цьогоріч в області майже 58 тисяч випускників. Свої перші свідоцтва про початкову освіту отримають 23,7 тисячі учнів 4 класу. Навчання в 9 класі завершують 22,9 тисячі школярів, в 11 класі – 11,3 тисячі учнів», – додала чиновниця.

Останній дзвоник для школярів Києва планують провести 31 травня. А видавати документи про освіту будуть з 31 травня до 26 червня.

Більшість львівських шкіл підуть на літні канікули 1-10 червня. Однак, у деяких закладах освіти навчання закінчиться 17 червня. Канікули триватимуть до кінця серпня.

В Івано-Франківських школах діти вчитимуться до 7 червня. У деяких закладах освіти останній дзвоник пролунає 31 травня. Канікули у всіх школах міста триватимуть до 31 серпня.

У Миколаєві та Миколаївській області канікули розпочнуться в червні. Останні дзвоники, зокрема, запланували на 31 травня, а на початку червня в школах можуть проводити додаткові уроки, консультації тощо.

У Дніпрі літні канікули розпочнуться 1 червня. Для учнів 11 класу в червні також можуть проводити заняття з підготовки до НМТ.

У Харкові навчальний рік завершиться в кінці травня, а канікули триватимуть до 1 вересня. У серпні в школах планують проводити додаткові заняття для повторення матеріалу за попередній рік.

Для учнів Запоріжжя навчання триватиме до кінця червня. Протягом червня в школах триватимуть додаткові уроки та консультативні заняття. Відпочивати учні будуть з 1 липня

Джерело: Київська ОДА

та Українська правда життя

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді