Активні відеоігри корисні для дітей

Фахівці з університету Теннессі з’ясували, що граючи в активні відеоігри, дитина витрачає стільки ж енергії, скільки й під час ігор на свіжому повітрі

Фахівці з університету Теннессі з’ясували, що граючи в активні відеоігри, дитина витрачає стільки ж енергії, скільки й під час ігор на свіжому повітрі.

У дослідженні взяли участь діти віком від п’яти до восьми років. За три тижні кожен учасник один раз зіграв в активну відеогру і один раз пограв на свіжому повітрі під наглядом фахівців.

Акселерометри, розташовані на стегнах дітей, показали, що рівні помірної та енергійної фізичної активності в учасників у першому випадку були вищими, ніж у другому. Та все ж фахівці не пропонують замінювати відеоіграми прогулянки з друзями на свіжому повітрі.

Online-Expres

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Який він – сучасний керівник закладу освіти?

Креативний, самодостатній, розуміє як створити комфортний освітній простір у закладі, реалізовує успішні ідеї щодо покращення якості освіти, забезпечує умови для самореалізації дітей та педагогів. Впізнаєте себе? Тоді ви ідеально підходите на посаду керівника. Та це ще не всі характеристики. Детальніше - у публікації.
28398

Як учителеві знизити рівень шуму у класі

Часто у класі учні галасують та активно виражають свої емоції. Перша реакція вчителя — зауваження, десята — крик. Дізнайтеся, чи доцільно взагалі сварити дітей за шум у класі та чому голосне спілкування може бути корисним.
2300

Освітні програми для використання в закладах дошкільної освіти у 2024/2025 навчальному році

Зміст освітнього процесу в закладі дошкільної освіти реалізовують відповідно до вимог чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей. Вибір програм на навчальний рік обговорює та затверджує педагогічна рада закладу
53914

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14264

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді