МОЗ зупинило дію наказу про обов’язкову вакцинацію

МОЗ оприлюднило наказ «Про зупинення дії наказу Міністерства охорони здоров’я України від 04 жовтня 2021 року № 2153» від 25.02.2022 № 380. Він набирає чинності з дня офіційного опублікування.

МОЗ зупинило дію наказу про обов’язкову вакцинацію

У наказі йдеться:«Зупинити дію наказу Міністерства охорони здоров’я України від 04 жовтня 2021 року № 2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 07 жовтня 2021 року за № 1306/36928, до завершення воєнного стану в Україні»

Дію наказу призупинено до завершення воєнного стану в Україні.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Адаптація учнів 1 класу до навчання

Учорашні дошкільники нетерпляче чекають першого вересня, мають позитивне налаштування на навчання. Бути щасливим володарем портфеля, підіймати руку на уроці, отримувати відмітки — все це як чудова гра. Та згодом може виявитися, що грати не так уже й цікаво.
38588

Коли весняні канікули в школі — працює план

Кожен заклад освіти самостійно планує графік канікул. У декого вони розпочнуться в березні і будуть короткотривалими. Більшістю організаційних питань до весняних канікул у загальноосвітньому навчальному закладі опікується заступник директора
22252

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді