Відправляти працівників у відпустки без збереження зарплати заборонено: МОН

Теми:
Категорично заборонено примушувати педагогів писати заяви про відпустку без збереження заробітної плати

Відправляти працівників у відпустки без збереження зарплати заборонено: МОН

Сергій Шкарлет наголосив, що категорично заборонено примушувати педагогів писати заяви про відпустку без збереження заробітної плати:

«Наголошую на тому, що міністерство категорично забороняє керівникам органів управління освітою або керівникам закладів освіти примушувати педагогічних та інших працівників писати заяви про відпустку без збереження заробітної плати.».

Працівникам можна надавати відпустки лише за їхнім добровільним бажанням.

МОН уже розіслало листа керівникам обласних управлінь (департаментів) з проханням роз’яснити цю позицію керівникам закладів освіти та педагогічним працівникам.

Також міністр закликав освітян залишатися згуртованими та підтримувати один одного:

«Тримаємо стрій. Ми — сильні! Ми — Україна!».

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді