МОН пропонує громадське обговорення щодо альтернативних методів дошкільної освіти

У Міносвіти розпочали громадське обговорення щодо проєкту методичних рекомендацій про альтернативні форми надання послуг у дошкіллі

Альтернативні методи дошкільної освітиГотовність до роботи влітку: експрес-перевірка

Міністерство освіти та науки започаткувало громадське обговорення про проєкт методичних рекомендацій щодо запровадження альтернативних форм надання послуг у сфері дошкільної освіти.

Таку інформацію зазначили на сайті освітнього відомства. 

Детальніше ознайомитися з документом проєкту методичних рекомендацій можна в прикріпленому файлі. 

Коментарі, зауваження та пропозиції можна надсилати в довільній формі до 6 червня 2023 року на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа для надання консультацій: Алевтина Лотоцька.

У період з 7 по 14 червня на сайті Міністерства освіти та науки будуть опубліковані результати відповідного громадського обговорення. 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4936

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді