Третина учасників не впоралися з сертифікаційним тестом ЗНО

27% вчителів не змогли подолати пороговий бал тесту

Третина учасників не впоралися з сертифікаційним тестом ЗНО

Які документи перевіряють під час інституційного аудиту

27 % вчителів початкових класів, які цього року проходили сертифікацію педагогічних працівників, не змогли подолати пороговий бал тесту.

Тест складався зі 100 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 180 хвилин. За кожне правильно виконане завдання учасник тестування мав можливість отримати 1 бал. Для успішного складання іспиту вчителям необхідно було набрати щонайменше 60 балів.

Метою тестування була перевірка теоретичних знань з освітніх галузей, володіння методикою навчання, здатності планувати й організовувати освітній процес тощо. Індивідуальні результати учасників тестування розміщені в кабінетах учасників сертифікації на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Ті учасники, які подолали визначений пороговий бал, зможуть взяти участь в другому етапі сертифікації.

Анкети самооцінювання приймаються Державною службою якості освіти до 15 квітня за електронними адресами: [email protected] або [email protected].

Джерело: Державна служба якості освіти

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73594

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16892

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді