Електронна черга до дитячого садка: задум та реалії втілення

Вийшло друком нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання функціонування електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів

Вийшло друком нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання функціонування електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів. Що саме стає на заваді її успішного функціонування? Які основні переваги та недоліки електронної черги? Як уникнути непорозумінь між батьками та завідувачами дошкільних навчальних закладів щодо зарахування дітей до дитячих садків? Міркування фахівців щодо цих питань — у відповідній публікації газети.

У цьому числі вміщено також інтерв’ю з Олександрою Стащак — завідувачем дошкільного навчального закладу № 8 «Веселка», м. Самбір, що на Львівщині, головою місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у Львівській області, яка ділиться роздумами щодо того, як налагодити партнерські взаємини між педагогами та батьками вихованців.

У пригоді стануть і поради психолога, як молодому спеціалісту, який лише розпочинає свій професійний шлях, обрати правильну лінію поведінки, подолати внутрішні страхи, труднощі входження в нове оточення. Про це читайте у статті «Перші кроки педагога-початківця у дитячому садку». А про те, чому виникає ліворукість, які психологічні особливості ліворуких людей, дізнаєтеся із публікації «Довкола міфів про ліворукість».

Організувати літні розваги на відкритому повітрі, зокрема ігри з водою та сонцем за допомогою дитячого музично-ігрового фольклору, допоможуть рекомендації, вміщені у статті «Фольклорні літні розваги: закликаємо дощик та сонечко».

Огляд подій дошкілля з усіх регіонів України, новини законодавства — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 15 (15) 2015.

Нагадуємо, що газету можна передплатити в редакції. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді