Робота закладу в умовах карантину: що треба врахувати

Редакція журналу «Практика управління дошкільним закладом» зібрала для Вас корисну інформацію, яка знадобиться в умовах карантину

Вимоги безпеки до приміщень закладу: ЧЕК-ЛІСТ

У номері дізнаєтеся, як організувати діяльність закладу у 2020⁄2021 навчальному році. Інформація підібрана відповідно до рекомендації МОН. Там і пріоритетні напрями роботи, освітні програми та освітній процес, а також робота інклюзивних груп.

Крім того, педагоги діляться досвідом про роботу в умовах карантину: з якими труднощами зіткнулися та як їх вирішили, як налагоджували роботу дитсадка з батьками, як проводили заняття музичні керівники.

У вересневому номері зібрали для Вас корисну інформацію, що складена відповідно до «Рекомендацій щодо відновлення роботи закладів дошкільної освіти після COVID-19» від ЮНІСЕФ.

Також колектив дитсадка має створити безпечні та нешкідливі умови для розвитку, виховання та навчання дітей. Переконайтеся, що у вашому закладі все так, як слід.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Накази на вересень у закладі дошкільної освіти

У перший місяць після літнього оздоровчого періоду директор закладу дошкільної освіти видає накази, щоб забезпечити організований початок навчального року. Які це накази?
68138

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді