Держава забезпечить дітям безоплатне оздоровлення за кордоном

Мінсоцполітики України планує надати громадянам України віком від 6 років, які потребують особливої уваги та підтримки, можливість безоплатного оздоровлення в Італії

Кабінет Міністрів своїм розпорядженням «Про підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки щодо програм солідарності з тимчасового прийому дітей з України» схвалив проект зазначеної Угоди та уповноважив Міністра соціальної політики Павла РОЗЕНКА на її підписання.

Основною метою Угоди є поліпшення здоров'я дітей, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, а також тих, хто перебуває у несприятливих соціальних умовах і має проблеми зі здоров’ям.

Після завершення усіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання Угодою чинності в Україні, Кабінет Міністрів України разом із Урядом Італійської Республіки розпочнуть реалізацію програми солідарності з тимчасового прийому італійськими установами, асоціаціями та сім’ями на безоплатній основі дітей — громадян України віком від 6 років, які потребують особливої уваги та підтримки.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді