1 березня — день проведення Всеукраїнського заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

МОН видало Лист № 2.4-312 від 28.01.2019 на підтримку проведення заняття

Департамент загальної середньої та дошкільної освіти інформує, що Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» реалізує просвітницько-виховний проект, спрямований на формування у дітей гуманного ставлення до тварин.

З цією метою за бажанням Благодійний фонд пропонує провести 1 березня 2019 року Всеукраїнське заняття доброти для дітей старшого дошкільного віку «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

Для підведення підсумків заходу кожен учасник до 05 березня 2019 року повинен надіслати на електронну пошту [email protected] наступну інформацію:

∙ назва навчального закладу
∙ місто
∙ кількість проведених «занять доброти»
∙ фотографії процесу проведення.

Якщо навчальний заклад має бажання отримати електронний сертифікат учасника «Всеукраїнського заняття доброти», необхідно:

1. Заповнити заявку за посиланням (до 28.02.19 р.) – goo.gl/xo597x

2. Провести «заняття доброти» 1 березня 2019 року

3. До 05.03.19-го надіслати фотозвіт (1 заняття – 1 фото) про проведене заняття на електронну адресу – [email protected] .

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1568

Дидактичні ігри для дошкільнят

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
268775

Техніки коучингу для роботи з педколективом

Виклики часу все більше вимагають нових підходів. Людина, що хоче досягти кар’єрного зросту, повинна бути мобільною, готовою до швидкої зміни та обставин. В Україні в умовах воєнного стану реалізувати ці завдання здається нереальним. Та все ж на допомогу можуть прийти нові техніки. І одна з них – коучинг.
126

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді