Всеукраїнська акція «Ідеальна школа очима дітей»

Акцію проводять задля формування довіри суспільства до системи забезпечення якості освіти, популяризації підвищення якості освіти у закладах освіти

З 22 по 27 листопада 2018 року відбудеться Всеукраїнська акція «Ідеальна школа очима дітей» — за підтримки Державної служби якості освіти України.

Учасниками заходу є учні та вихованці закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти віком до 18 років.

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Організатори акції:

  • Громадська рада при Державній службі якості освіти України
  • Міжнародна асоціація позашкільної освіти
  • Асоціація керівників шкіл України
  • Асоціація працівників дошкільної освіти.

Нагородження авторів кращих робіт та учасників заходу відбудеться 3 грудня 2018 року за адресою: вул. Тургенєвська, 3/9, м. Київ, галерея (1 поверх).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

План роботи на літній оздоровчий період в ЗДО

Основне завдання в ЗДО — оздоровити дітей, створити простір для активного відпочинку та закріпити знання. Що потрібно врахувати, готуючи план роботи на літній оздоровчий період
87936

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1504

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4932

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді