Форум українських патріотичних справ «Ми — Українці!»

14-16 жовтня 2015 року у столиці відбудеться Форум українських патріотичних справ «Ми —Українці!»

До Дня захисника України у Києві пройде Форум українських патріотичних справ «Ми — Українці!» (далі — Форум).

Організатори Форуму: Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство оборони України, Міністерство культури України, Адміністрація Президента України та ін.

До участі у Форумі запрошуються керівники та педагоги навчальних закладів, наукові співробітники, фахівці департаментів (управлінь) освіти і науки, які відповідають за реалізацію національно-патріотичного виховання, представники громадських організацій.

Учасники заходу розглянуть питання сучасного змісту, технологій і розвитку науково-теоретичних та методичних основ національно-патріотичного виховання, роль громадських організацій та об’єднань у національно-патріотичному вихованні дітей та молоді.

Освітяни матимуть змогу обмінятися практичним досвідом на семінарах та під час роботи тематичних секцій з колегами, долучитися до дискусій.

Окрім того, на Форумі буде продемонстровано найкращі досягнення у галузі національно-патріотичного виховання.

Щоб взяти участь у заході, потрібно до 1 жовтня пройти онлайн-реєстрацію та подати тези доповідей та/або методичні матеріали (розробки проектів, занять, виховних заходів, діагностичних матеріалів тощо із патріотичного виховання) на електронну адресу.

Докладніше про форум

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді