Готуємося до випускного в дитсадку

Зустрічайте свіже число журналу «Музичний керівник» № 3, 2018

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Щоб усе йшло, як по нотах, музичний керівник вже зараз має увімкнути натхнення й розпочати підготовку до випускного свята. Бо це лише здається, що до нього далеко — не зогледитеся, як настане травень. Тож не зайве дізнатися, як дисциплінувати свою креативність, навчитися тому, щоб муза відвідувала регулярно й ефективно. А щоб ви у клопотах все ж устигли насолодитися весною, пропонуємо вже зараз готовий сценарій феєричного випускного свята «Зореліт бажань» та добірку пісень про дитячий садок.

Музичний керівник, як той Сторукий Шива, має багато чого вміти. Грати на інструменті, співати, вигадувати — багато хто й на цьому не зупиняється. Так, творчі автори-практики на шпальтах журналу діляться досвідом, як виготовити цікаві атрибути для музичних занять, що полегшать роботу, зроблять її цікавішою.

Маємо ще одну родзинку — нову рубрику «Майстер-клас». Її обличчям є автор навчально-методичного посібника «Дитяча хореографія» Антоніна Шевчук. Візьміть на олівець поради й переконайтеся, що поставити бальний танець з дітьми дошкільного віку доступно, коли маєш у розпорядженні такий детальний покроковий алгоритм роботи.

І наостанок — щовесни ми оголошуємо конкурс від журналу. Станьте учасниками змагання «Музичні лайфхаки від профі». Розкажіть про свої ноу-хау в царині музичного виховання дітей всій Україні та отримайте почесні дипломи, цінні призи. Детальніше про умови — в журналі!

Не забувайте, що віднедавна журнал «Музичний керівник» «живе» і в інтернеті. Скачайте ноти, дидактичний матеріал, інфографіки, пам’ятки, подивіться відео, послухайте музику…

Будьмо разом — на високій ноті!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Активності для дошкільнят

Влітку діти охочі до експериментів та відкриттів. Скористайтеся цим і проведіть для старших дошкільників літню розвагу на свіжому повітрі: з рухливою грою за методикою Карла Орфа, віршами, піснями, іграми і квітковим дизайном
20396

Дбаємо про гігієну дітей

У наш час дуже важливо дбати про гігієту. Адже чисті руки - це запорука здоров'я. Та як заохотити дітей мити руки?
4297

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді