Вітаємо «Витівників клубу любителів музики» — переможців конкурсу від журналу «Музичний керівник»!

Щороку журнал «Музичний керівник» організовує для своїх читачів конкурси, які дають змогу виявити найактивніших, найкреативніших педагогів, а їм у свою чергу — усебічно презентувати творчий педагогічний досвід та ще й отримати за це цінні подарунки

Щороку журнал «Музичний керівник» організовує для своїх читачів конкурси, які дають змогу виявити найактивніших, найкреативніших педагогів, а їм у свою чергу — усебічно презентувати творчий педагогічний досвід та ще й отримати за це цінні подарунки.

Так і цьогоріч витівники клубу любителів музики довели, що вони натхненно плекають музичні здібності маленьких магістрів-пізнайок. Для участі у конкурсі надсилали творчі розробки сценаріїв, програм фахових конкурсів, проектної діяльності, конспекти відкритих музичних занять, які були апробовані на засіданнях методичних об’єднань музичних керівників.

Найцікавіші роботи ми неодмінно презентуємо на шпальтах журналу. Але, як і у будь-якому змаганні, серед майже сотні авторів потрібно було обрати найкращих. Отже, переможцями, які отримають від журналу «Музичний керівник» цінні подарунки, стали:

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Віталій ХРУСТІНСЬКИЙ — музичний керівник ДНЗ (ясла-садок) «Пролісок» № 9, м. Нетішин, Хмельницька обл.

 

ДРУГЕ МІСЦЕ

 

Тетяна БЕРЕЗОВСЬКА — музичний керівник Комунального комбінованого ДНЗ № 326, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.

 

ТРЕТЄ МІСЦЕ

Надія ГЕРАСИМІВ  та Олена ЛОМАКІНА — вихователь-методист та музичний керівник ДНЗ № 176 «Пізнайко», м. Львів

 

ДИПЛОМАНТАМИ конкурсу стали:

Наталія ГАЙШИНЕЦЬ — музичний керівник Комунального ДНЗ комбінованого типу (ясла-садок) № 157 «Зоряний», м. Маріуполь, Донецька обл.

Оксана КОСТЕЦЬКА та Вікторія СВЯТА  — вихователь-методист та музичний керівник ДНЗ № 27, м. Вінниця

Віолетта ПАЛАГНЮК — музичний керівник ДНЗ комбінованого типу № 9, м. Чернівці

Ірина ЧАМОР — музичний керівник ДНЗ № 25 «Дзвіночок», м. Артемівськ, Донецька обл.

Тетяна ВОВК — музичний керівник ДНЗ № 33 «Оселя талановитих», м. Чернівці

Тетяна ВУСИК — музичний керівник ДНЗ №4 «Вишенька», м. Жмеринка, Вінницька обл. та Галина ІВАНИЦЯ — проректор з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи Комунального ВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», м. Вінниця

Марина ЛОСЬ — музичний керівник ДНЗ № 4 «Калинонька», м. Чернігів

Приєднуйтеся і ви до підкорення творчих вершин у наступних конкурсах і… до зустрічі на мистецькому Олімпі!

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді