Педагоги отримали сертифікати тренерів із національно-патріотичного виховання

22 педагога успішно завершили навчання за спеціальною тренінговою програмою і отримали свідоцтва державного зразка тренера із національно-патріотичного виховання

22 педагога із 14 регіонів України успішно завершили навчання за спеціальною тренінговою програмою і отримали свідоцтва державного зразка тренера із національно-патріотичного виховання. Серед них представники Закарпатської, Запорізької, Вінницької, Полтавської, Одеської, Тернопільської, Миколаївської, Дніпропетровської, Донецької, Хмельницької, Чернівецької, Херсонської, Київської областей та м. Києва.

Навчання проходило на базі Національної академії педагогічних наук України (далі — НАПН України) за спеціально розробленою Інститутом проблем виховання НАПН України програмою  «З Україною в серці».

Програма тренінгу складалася із п’яти  модулів: «Патріотизм як суспільна та особистісна цінність», «Матриця патріотичного виховання у сучасному вимірі», «Партнерство у патріотичному вихованні», «Технологічне забезпечення патріотичного виховання», «Тренінг як ефективна інтерактивна форма навчання».

Загалом підготовка тренерів із національно-патріотичного виховання  тривала  50 годин і проводилася у два етапи.

Перший етап загальної підготовки проводився у квітні-червні.  Другий етап підготовки тренерів із національно-патріотичного виховання проводився у вересні-жовтні.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32352

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді