Готуємо дошкільний заклад до осінньо-зимового періоду

На сторінках журналу «Медична сестра дошкільного закладу» № 10/2015 опубліковано прізвища переможців і дипломантів конкурсу «Роль медичної сестри дошкільного закладу в профілактиці захворювань дітей». А також з публікацій журналу Ви дізнаєтеся про те, як підготувати дошкільний заклад до осінньо-зимового періоду

Настала пора оцінити плоди праці учасників конкурсу «Роль медичної сестри дошкільного закладу в профілактиці захворювань дітей». І тут, як-то кажуть, хто на славу потрудився, той має добрий урожай. Переможці конкурсу отримають цінні подарунки, а їхні роботи будуть опубліковані на сторінках журналу. Статтю про те, як перетворити дошкільний заклад на справжню країну здоров’я, читайте у журналі «Медична сестра дошкільного закладу» № 10/2015.

Аналізування конкурсних робіт довело, що їх автори мають безцінний професійний досвід, яким варто поділитися з колегами. Усім учасникам конкурсу дякуємо за активність і запрошуємо стати авторами улюбленого фахового видання! Так, цього місяця до шановного авторського колективу журналу «Медична сестра дошкільного закладу» долучилися колеги з Чернівців і Рівненської області. У своїх публікаціях вони діляться досвідом про те, як перевірити готовність дошкільного закладу до роботи в осінньо-зимовий період та які аспекти під час заміни постільної білизни в дошкільному закладі слід контролювати.

Виконання посадових обов’язків медичної сестри передбачає складання численних документів. Для оптимізації паперової роботи і збереження вашого дорогоцінного часу радимо користуватися програмою «КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад», що дає змогу працівникам дошкільного закладу, зокрема і медичним сестрам, оформити документи лише за кілька хвилин.

Програма «КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад» створена для забезпечення документаційного супроводу діяльності всіх категорій працівників дошкільного закладу. Нині вона містить близько 300 шаблонів документів і надалі постійно поповнюватиметься новими. Зокрема, заплановане відкриття таких рубрик для медичних працівників, як «Медичне обслуговування» та «Організація харчування». Ми працюємо, аби ваша щоденна паперова робота перетворилася на високоефективний процес, що дарує відчуття задоволення від професійної діяльності.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді