На чашах терезів — переваги і ризики вакцинації

Вийшло нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання вакцинації дітей

Дедалі частіше батьки нехтують профілактичними щепленнями дітей через ризик виникнення ускладнень після вакцинації. Натомість лікарі б’ють на сполох: в Україні загрозлива епідеміологічна ситуація, невакциновані діти щодня наражаються на небезпеку. До яких наслідків може призвести відмова батьків від вакцинації дітей? Чи справді щеплення небезпечні для здоров’я малечі? Чи може дитина без щеплень відвідувати дитячий садок? Міркування фахівців щодо цих питань — у відповідній публікації газети «Дошкілля.UA» № 19 (19) 2015.

Також у цьому числі газети вміщено інтерв’ю з Тарасом Голеєм — завідувачем дошкільного навчального закладу № 1 «Калинонька», м. Івано-Франківськ, головою місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» в Івано-Франківській області, який ділиться роздумами щодо українського дошкілля, стилю взаємодії педагога з дитиною, взаємин педагогів з батьками вихованців тощо.

Кожний дитячий садок має свої традиції плекання творчих здібностей вихованців. От у кам’янець-подільському дошкільному закладі № 21 «Золота рибка», що на Хмельниччині, творчий потенціал дітей розвивають за допомогою театралізованої діяльності. У який спосіб? Читайте у статті «За лаштунками «Чудасії».

У пригоді стане і майстер-клас із виготовлення «деревця щастя» у стилі хенд-мейд. Як змайструвати таку «рослину», дізнаєтеся в публікації «Топіарій, або «Деревце щастя» власноруч». А про те які важливі моменти слід урахувати, аби створити позитивний професійний імідж, читайте у статті «Позитивний імідж: маленькі секрети великого успіху».

Неймовірні факти про анімацію, огляд подій дошкілля з усіх регіонів України, новини законодавства, привітання освітян та дошкільних навчальних закладів із ювілеями — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 19 (19) 2015.

Нагадуємо, що передплата на газету в редакції триває. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді