Уряд розгляне проект Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні

Кабінет Міністрів України найближчим часом розгляне проект Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року «Якісні зміни бібліотек задля забезпечення сталого розвитку України»

Проект Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року «Якісні зміни бібліотек задля забезпечення сталого розвитку України» (далі — Стратегія) незабаром буде подано на розгляд Уряду. Про це повідомив в ефірі Українського радіо Віце-прем’єр-міністр – Міністр культури В’ячеслав Кириленко.

Він також зауважив, що Стратегію було розроблено Міністерством культури України спільно з працівниками бібліотек, представниками громадських організацій, зокрема Української бібліотечної асоціації, та обговорено на цьогорічному Львівському форумі видавців.

«Ми намагаємося цю Стратегію робити адаптованою для людських потреб, для потреб простої людини», — наголосив В. Кириленко.

Ознайомитися з текстом проекту Cтратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року можна за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді