Акційна пропозиція до Всеукраїнського дня дошкілля!

Наближається Всеукраїнський день дошкілля. До цього свята Цифрове видавництво Експертус підготувало особливий подарунок для всіх педагогів-«дошкільників» — 50% знижки на унікальний посібник

Професія вихователя потребує глибокої самовіддачі, величезного терпіння і невичерпної любові до своєї справи. Аби полегшити роботу педагогів, Експертус: Освіта у своїх виданнях пропонує готові методичні рішення, найкращий педагогічний досвід. З нагоди професійного свята видавництво робить подарунок для педагогів — надає знижку на навчально-методичний посібник «Вчимося розповідати. Складання розповідей за серіями сюжетних картин на основі літературних творів».

Тож не пропустіть можливості придбати видання за півціни, а також обов’язково порадьте його батькам своїх вихованців. Адже навчати малечу розповідати варто і вдома!

Цей посібник стане чудовим помічником як батькам, так і педагогам-«дошкільникам» у мовленнєвому розвитку дітей.

Унікальність посібника в тому, що у ньому ВПЕРШЕ запропоновано незвичне поєднання двох найефективніших засобів навчання: дидактичної картини й літературного твору. Робота з картинами передує сприйманню літературного тексту, а тим самим допомагає дітям ліпше усвідомити його глибинні смисли.

Посібник містить 28 сюжетних картин, які об’єднані у 6 серій, опис методики роботи з дітьми за серією сюжетних картин, конкретні завдання та рекомендації щодо організації інтелектуально-мовленнєвої роботи за кожною із 6-ти серій, відповідні літературні твори.

Поспішайте скористатися вигідною пропозицією!

Щоб зробити замовлення, телефонуйте за номером – 0 44 586 56 06 або 0 800 212 012 (callback)

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Фізкультура в закладі дошкільної освіти

Фізкультура в закладі дошкільної освіти (ДНЗ) — це не лише заняття. Це і ранкова гімнастика, і фізкультурно-оздоровча робота у повсякденні, і фізкультурні розваги й свята. Розглянемо коротко кожен із цих видів фізичної активності дошкільнят.
57444

ІКТ в закладі дошкільної освіти

Як застосовувати ІКТ в закладі дошкільної освіти: способи використання, «хмарні технології», добірка методичних матеріалів для вихователя-методиста
22374

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді