Приватні дитячі садки — зелене світло чи checkpoint

Зустрічайте нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання розвитку мережі приватних дитячих садків в Україні

Зустрічайте нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання розвитку мережі приватних дитячих садків в Україні.

Проблема перенаповнення груп дошкільних закладів дедалі більше непокоїть як освітян, так і батьків вихованців. Одним із шляхів її розв’язання є розширення мережі приватних дитячих садків. Однак що стоїть на заваді цьому? Чи справді такі заклади можуть стати рятівною паличкою для урегулювання ситуації, що склалася? Чи можна їх вважати якісною альтернативою державним дошкільним закладам? Які ризики батьки дошкільників мають врахувати, обираючи для своєї дитини приватний дитячий садок? У чому його переваги? Міркування фахівців щодо цих запитань — у відповідній публікації газети.

У цьому числі вміщено також інтерв’ю з Тетяною Федоренко — методистом Інноваційно-методичного центру, головою місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, яка ділиться роздумами про специфіку роботи методиста, про популяризацію інноваційного досвіду, медіаактивність освітян тощо.

У пригоді стануть також поради, як запобігти підвищеній втомлюваності дитини, що необхідно врахувати під час організації режиму дня дитини раннього віку, вміщені у статті «Як не допустити перевтоми дитини». А у публікації «Чарівне латаття власноруч» подано майстер-клас із виготовлення латаття із пластикових ложок.

А читачів, які люблять ходити у гості до колег, запрошуємо на віртуальну екскурсію у міні-музей дерев’яної іграшки в роменський дошкільний заклад № 8 «Дзвіночок», що на Сумщині. Про те як створювали міні-музей, читайте в публікації «Яворівські забавки в роменському дитсадку».

Покрокова інструкція з організації в дошкільному навчальному закладі дня відкритих дверей, огляд новин законодавства, привітання освітян та дошкільних закладів із ювілеями — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 6 (30) 2016.

Нагадуємо, що передплата на газету в редакції триває. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді