Працювати з документами ще простіше: у КОЗА Онлайн відкрито нові рубрики

Попри те, що кожен педагог має вагомий досвід у розв’язанні будь-яких професійних завдань, іноді в його діяльності все одно виникають труднощі, особливо у роботі з документами. Уникнути цих труднощів допомагає веб-програма КОЗА Онлайн. До того ж віднедавна у КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад та КОЗА Онлайн: Школа відкрито нові рубрики, а кількість шаблонів значно збільшилась.

Декілька слів про цю веб-програму.

КОЗА Онлайн — це новинка Цифрового видавництва Експертус, яка дає змогу працювати з сучасними шаблонами документів онлайн: заповнювати, зберігати на комп’ютері та роздруковувати їх.

Шаблонів документів у КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад стало ще більше, адже з’явилися нові рубрики:

  • Медичне обслуговування (підрубрики: «Профілактичні медичні огляди», «Медико-педагогічний контроль», «Профілактична та оздоровча робота»);
  • Організація харчування (підрубрики: «Порядок організації харчування», «Контроль організації харчування»);
  • Психологічна служба (підрубрики: «Документи практичного психолога, соціального педагога», «Психологічний інструментарій»).

Відтепер кількість шаблонів продукту — 358.

Шаблони документів за цими напрямами діяльності дошкільного навчального закладу будуть потрібні насамперед керівникам, медичним працівникам, особам, відповідальним за організацію харчування дітей, педагогічним працівникам, які здійснюють медико-педагогічний контроль, практичним психологам навчальних закладів та фахівцям психологічних служб органів управління освітою.

Також зросла кількість шаблонів і в КОЗА Онлайн: Школа — із 276 до 358.

Відкрито нові рубрики:

  • Фінансово-господарська діяльність (підрубрики: «Інвентаризація», «Додаткові послуги»;
  • Психологічна служба (підрубрики: «Документи практичного психолога, соціального педагога», «Психологічний інструментарій»). 

Важливо!  Рубрика «Психологічна служба» у КОЗА Онлайн містить обов’язкові для ведення документи практичних психологів та соціальних педагогів, розумні таблиці, анкети, тести.

Полегшуйте роботу з документами за допомогою КОЗА Онлайн і будьте впевнені у правильності їх оформлення.

Уже сьогодні придбайте КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад або КОЗА Онлайн: Школа і працюйте в режимі ЗРУЧНО та ШВИДКО, заощадивши свій час.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді