Співанкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району Києва

19 квітня 2016 року на сцені Київського міського будинку вчителя відбувся урочистий концерт фінального етапу Фестивалю дитячої творчості «Співанкова райдуга дитинства» дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів Шевченківського району Києва.

Вже 12-та весна поспіль відкриває для гостей і присутніх на святі дитячі обдарування та професіоналізм педагогів дошкілля в справі музичного виховання.

Колектив музичних керівників урочисто відкрив концертну програму авторською піснею музичного керівника ДНЗ № 387 Вікторії ГВОЗДІЙ «Казка двері відчиняє».

Колективи дошкільних навчальних закладів №№ 54, 346, 169, 155, 159, 348, 329, 28, 388, 180, 810, 495, 77, 292, 204, 419 підготували та представили яскраві вокальні та хореографічні номери, виразне декламування віршів у виконанні дітей, педагогів і батьків.

Учасників Фестивалю привітала Тетяна ЖИЛІНА, начальник відділу дошкільної освіти та соціального захисту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради.

Гості і учасники Фестивалю відвідали виставку творчих виробів педагогів дошкільних закладів району на тему «Україна очима дітей», організовану у галереї Будинку вчителя.

Під гарячі оплески залу відбулося нагородження творчих колективів грамотами і подяками районного управління освіти та цінними подарунками. 

Співанкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району КиєваСпіванкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району КиєваСпіванкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району КиєваСпіванкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району КиєваСпіванкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району КиєваСпіванкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району КиєваСпіванкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району КиєваСпіванкова райдуга дитинства — свято талантів дошкілля Шевченківського району Києва

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27857

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді