Перспектива по-херсонськи

У Херсоні відбувся психолого-педагогічний фестиваль «Перспектива»

З 29 жовтня по 1 листопада в м. Херсоні на базі Херсонської академії неперервної освіти відбувся Регіональний міжнародний психолого-педагогічний фестиваль «Перспектива-Херсон 2015».

Організаторами цього заходу були, зокрема, Інститут спеціальної педагогіки НАПН України, Асоціація розвитку творчої особистості «ВАРТО», Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти», Центр освітніх технологій «Школа ейдотехніки», Асоціація педагогів Молдови «Інноваційна школа», Генеральна асоціація вчителів Румунії, видавництво «Мандрівець» та Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку — Україна.

Впродовж усіх днів роботи фестивалю його учасники — педагоги дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних та інших навчальних закладів — пройшли сертифіковане навчання за одним із напрямів:

  • стратегічні напрямки діяльності сучасного керівника ДНЗ;
  • технології інклюзивного навчання;
  • покращення якості освітнього процесу за допомогою технології мнемотехніки;
  • управління конфліктними ситуаціями та розвиток емоційного інтелекту;
  • оздоровча система ХАДУ;
  • казкотерапія;
  • системний підхід у терапії та освіті.

Професійні тренери з усієї України залюбки ділилися своїми знаннями, досвідом та практичними навичками із усіма охочими педагогами, які прагнуть повсякчас розширювати свої фахову компетентність.

Кожен ранок учасники фестивалю розпочинали із зарядки. Окрім навчання, усіх охочих запрошували до участі в роботі творчих, оздоровчих майстерень, а також майстерень із педагогіки та психології. А творча агенція «Свято кожен день» попіклувалася, аби кожен вечір педагоги проводили не менш цікаво й активно, аніж навчальний день. Так, для учасників організовували вечір знайомств, виставу «Освіта в індійському стилі», шоу пародій.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді