Експертус та КОЗА Онлайн — надійні помічники освітян України

У МОН України 3 листопада відбулася презентація онлайн-продуктів Цифрового видавництва Експертус: нової веб-програми КОЗА Онлайн та модернізованих консультаційних систем «Експертус Дошкільний заклад» та «Експертус Школа»

У МОН України 3 листопада відбулася презентація онлайн-продуктів Цифрового видавництва Експертус нової веб-програми КОЗА Онлайн та модернізованих консультаційних систем «Експертус Дошкільний заклад» та «Експертус Школа».

Про унікальність цих продуктів та зручність користування ними розповіли фахівці тематичного напряму «Експертус Освіта»: керівник напряму Лариса Ільченко, головний редактор КОЗА Онлайн Катерина Алєксєєнко, головний редактор систем Експертус та журналів «Практика управління закладом освіти» і «Практика управління дошкільним закладом» Вікторія Третяк.

КОЗА Онлайн — це новинка видавництва, веб-програма, що дає змогу працювати з автоматизованими шаблонами документів онлайн: заповнювати, зберігати на комп’ютері та роздруковувати їх. «Для тих освітян, які успішно користувалися КОЗА-ДИСКами, КОЗА Онлайн стане приємним оновленням улюбленого видання. Цей ресурс утілює в собі таку саму ідею ― полегшити роботу з документами. От тільки в онлайн-режимі працювати з документами ще зручніше та швидше», — зауважила Катерина Алєксєєнко.

Віднині користувачі консультаційних систем «Експертус Дошкільний заклад» та «Експертус Школа» також отримали приємний бонус — вони можуть у режимі онлайн заповнювати шаблони документів, приклади оформлення яких подані в системах. Готові документи можна одразу роздрукувати або завантажити на комп’ютер. Консультаційні системи дають змогу зекономити такий дорогоцінний ресурс, як час. У поєднанні з КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад та відповідно КОЗА Онлайн: Школа вони допомагають фахівцям швидко і якісно розв’язувати щоденні професійні завдання, оптимізувати роботу з документами в навчальних закладах.

Отримати безоплатний демо-доступ до цих онлайн-продуктів можна на порталі освітян України «Педрада».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді