25 тисяч юних киян відпочивають зараз у дитячих таборах

Скористатись своїм правом на літній відпочинок та оздоровлення можуть діти від 7 до 18 років. В залежності від категорії юні мешканці столиці можуть претендувати як на безкоштовні, так і 10, 20, 30 та 50% путівки.

Із початку літньої оздоровчої кампанії 2012 року відпочивати поїхали 25 тисяч юних киян усіх пільгових категорій.

Про це повідомила прес-служба КМДА.

Скористатись своїм правом на літній відпочинок та оздоровлення можуть діти від 7 до 18 років. В залежності від категорії юні мешканці столиці можуть претендувати як на безкоштовні, так і 10, 20, 30 та 50% путівки.

Також відновити сили, гарно відпочивши, мають можливість і  700 студентів денної форми навчання столичних вишів.

За повідомленням, у першочерговому порядку можливість пільгового літнього оздоровлення та відпочинку надається дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітям з девіантною поведінкою із сімей, які перебувають під соціальним супроводом.

Також пільги на відпочинок мають діти з інвалідністю та діти, які перебувають на диспансерному обліку, діти, які постраждали внаслідок стихійного лиха чи техногенних катастроф. На пільгове оздоровлення мають право і діти з багатодітних сімей та діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків.

Загалом, цього року майже 40 тисяч юних киян пільгових категорій матимуть можливість оздоровитися та відпочити за рахунок коштів міського бюджету. Крім того, активно проводиться робота із залучення додаткових коштів, що дасть змогу відпочити майже 150 тисячам дітей.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді