Малюки здатні вивчити іноземні мови швидше за батьків?

Фахівці впевнені, що музичний слух, фізичні здібності (координація рухів і почуття рівноваги) формуються саме в ранньому віці. Цікаве спостереження фахівців: батькам вивчити іноземну мову набагато важче, ніж японську мову.

Малюки здатні вивчити іноземні мови швидше за батьків?

Іноземна мова ― не єдина річ, яку можна опановувати на ранній стадії розвитку дитини.

Фахівці впевнені, що музичний слух, фізичні здібності (координація рухів і почуття рівноваги) формуються саме в цьому віці. Приблизно в цей же час розвивається і основа естетичного сприйняття ― сенсорна реакція.

Так, іноземні спеціалісти розповіли, що  кожного року на початку літніх канікул батьки з різних країн привозять своїх дітей в скрипічний клас лікаря Сузукі. Можна не пояснювати, що ніхто з них не знає ні слова з японської. Першими починають говорити найменші. Потім діти з молодших і середніх класів. Найбезнадійніші ― це їхні батьки.

Цікаво: якщо багато дітей вже через місяць прекрасно розмовляють японською, то батькам необхідні роки, їм доводиться користуватися послугами дітей як перекладачів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді