У МОНмолодьспорту запевнили: стипендії профінансовано вчасно

У МОНмолодьспорту запевнили, що учнівські та студентські стипендії профінансовано вчасно та в повному обсязі. У зв’язку з тим, що у засобах масової інформації з’явилося повідомлення про затримку виплати стипендій студентам в окремих вищих навчальних закладах Міністерство освіти і науки, молоді та спорту вирішило дати роз’яснення ситуації.

У зв’язку з тим, що у засобах масової інформації з’явилося повідомлення про затримку виплати стипендій студентам в окремих вищих навчальних закладах Міністерство освіти і науки, молоді та спорту вирішило дати роз’яснення.

Про це повідомили у прес-службі МОНмолодьспорту.

«Відповідно до помісячного розпису асигнувань Державного бюджету України за січень-жовтень 2012 року фінансування видатків для виплати учнівських та студентських стипендій навчальним закладам, підпорядкованим МОНмолодьспорту, здійснено вчасно та в повному обсязі», ― сказано у повідомленні відомства.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді