Без інтернету молодь відчуває себе розгубленою

Всесвітня павутина надає молодим людям практично всю необхідну інформацію ― починаючи з рецептів приготування їжі і закінчуючи симптомами захворювань

Опитування, проведене лондонським Музеєм науки серед тисячі повнолітніх показало, що 80% респондентів у віці до 25 років відчувають себе розгубленими без доступу до інтернету.

Всесвітня павутина надає молодим людям практично всю необхідну інформацію ― починаючи з рецептів приготування їжі і закінчуючи симптомами захворювань.

Серед тих, хто старше 25 років, відсоток «залежних» від інтернету нижче ― 60%.

Кожен третій вибрав би інтернет замість телебачення,  а 60% називає мережу «одним із найважливіших винаходів минулого століття». Половина опитаних жінок старше 25 років вважає інтернет основним джерелом інформації для постановки діагнозу, серед тих, хто молодше 25 років, показник досягає 60%.

40% використовує інтернет для пошуку рецептів, близько 33% шукає на сайтах спосіб полагодити що-небудь. Крім того, жінки в два рази частіше використовують інтернет для пошуку обручки, в той час як чоловіки воліють займатися такою діяльністю «вживу».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді