Побачив світ 12-ий номер журналу «Медична сестра дошкільного закладу»

У новому номері журналу ви зможете дізнатися про швидке коригування щоденного меню, рекомендації щодо використання ароматерапії, безпечне провітрювання та ін.

Вийшов друком грудневий номер (№ 12/2012) журналу «Медична сестра дошкільного закладу».

У новому номері журналу ви зможете дізнатися про швидке коригування щоденного меню, рекомендації щодо використання ароматерапії, безпечне провітрювання та ін.

У статі під назвою «Синдром дефіциту уваги з гіперактивністю у дітей до 7 років»,  йдеться про те, що сьогодні синдром дефіциту уваги з гіперактивністю є поширеним діагнозом серед малюків. Можливо, далеко не всі з них дійсно нездужають на це захворювання. Та справжня гіперактивна дитина, як і будь-яка, потребує не гніву чи покарань вихователів і батьків, а розуміння та правильного ставлення.

А у матеріалі «Безпечні іграшки у дитячому садку» можна дізнатися про те, з яких матеріалів виробляють іграшки, як правильно їх вибирати та на що звертати увагу при покупці.  Адже, обираючи іграшки, дорослі частіше звертають увагу на їхні ціну та привабливий вигляд, незважаючи на те, чи призводять іграшки до погіршення стану здоров’я, травмувань і нещасних випадків.

У номері також наведено Технічний регламент безпеки іграшок (Витяг), який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 08.10.2008 № 901.

Серед статей 12-ого номеру також ви знайдете такі статті: «Допомога при зимових травмах» та «Виконання сестрою медичною обов’язків відсутніх і тимчасово відсутніх працівників на прикладі посади діловода», «Придбання медикаментів за батьківські кошти» та інші.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді