Навчальні заклади повністю профінансовано

У грудні 2012 року Міністерством фінансів України у повному обсязі здійснено розподіл обсягу додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 3,345 млрд. грн.

Навчальним закладам та установам і організаціям, підпорядкованим МОНмолодьспорт, здійснено стовідсоткове фінансування за соціальнозахищеними статтями видатків.

Про це заявили у прес-службі МОНмолодьспорт.

«Відповідно до помісячного розпису асигнувань Державного бюджету України за січень 2013 року навчальним закладам та установам і організаціям, підпорядкованим МОНмолодьспорту, здійснено стовідсоткове фінансування за соціальнозахищеними статтями видатків, що становить 1 219 890,1 тис. гривень», - йшлося у повідомленні.

Нагадаємо, що у грудні 2012 року Міністерством фінансів України у повному обсязі здійснено розподіл обсягу додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 3,345 млрд. грн., які спрямовано на виплату заробітної плати.

Раніше, М. Азаров написав на своїй сторінці на Facebook, що на 1 січня 2013 року жодна область України не повинна мати заборгованість з виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери. Він нагадав, що в останній місяць надходили різні повідомлення про затримки зарплати.

«На сьогодні я можу сказати, що всі області в повному обсязі отримали необхідні фінансові ресурси і до Нового року ні перед одним працівником у бюджетній сфері не повинно бути заборгованості із зарплати», ― заявив Микола Азаров.

Він також закликав усіх громадян, які володіють інформацією про порушення термінів виплати зарплати або її виплати не в повному обсязі, повідомляти негайно особисто Прем'єр-міністру. «Я чекаю від вас інформації, якщо де-небудь це не так, то ситуація буде виправлена, а винні посадові особи за це понесуть відповідальність».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32352

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді