Рівненські школи використовують мультимедійні підручники

Десять рівненських шкіл навчаються за мультимедійними підручниками. За словами вчителів, це покращує успішність учнів, адже такі книжки містять більше інформації та доступні для всіх бажаючих.

На Рівненщині за мультимедійними підручниками навчаються вже в десяти школах.

Учні 10-го класу хіміко-біологічної спеціалізації Рівненського обласного ліцею вивчають молекули РНК та ДНК. Відтепер учитель може скористатися електронною версією підручника і продемонструвати учням об’ємніші та зрозуміліші зображення.

«Ми вивчаємо реплікацію, дуже добре, щоб була якась наочність. Показати, що куди приєднується. Тобто в дітей формується дійсно уявлення, що відбувається в клітині», —розповіла вчитель біології Оксана Попельницька. 

Рівненський обласний ліцей став одним з десяти загальноосвітніх навчальних закладів регіону, які обладнали мультимедійною технікою. Тут встановили сервер із завантаженим на нього навчальним матеріалом.

Доступ до інтернет-підручників є лише в локальній мережі та внутрішньому Wi-Fi ліцею. Але невдовзі вони можуть стати доступними усім інтернет-користувачам.

Відео дивіться за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді