Затверджено Положення про Всеукраїнський конкурс інноваційних технологій

Затверджено Положення про Всеукраїнський конкурс інноваційних технологій у сфері професійно-технічної освіти. Щорічний конкурс проводиться з метою впровадження інноваційних компонентів, що мають поліпшити результати освітньої діяльності в ПТНЗ.

За ініціативи Міністерства освіти і науки затверджено Положення про  Всеукраїнський конкурс інноваційних технологій у сфері професійно-технічної освіти.

Як повідомляє Міністерство освіти і науки, даний конкурс проводиться щорічно з метою виявлення та впровадження освітніх, навчальних, виробничих компонентів для поліпшення результатів освітньої діяльності в ПТНЗ та удосконалення науково-методичної роботи з творчими педагогічними і керівними кадрами, які здійснюють інноваційну освітню діяльність у сфері професійно-технічної освіти.

Учасниками конкурсу можуть стати усі ПТНЗ країни, в яких здійснюється робота з впровадження інноваційних технологій у навчально-виробничий процес.

Конкурс передбачає два етапи:

  • Республіканський (Автономна Республіка Крим), обласний, міський (міст Києва та Севастополя), за результатами якого визначаються три переможці;
  • Всеукраїнський.

Детальна інформація за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді