Новорічний конкурс «Країна Дошкілля»

Беріть участь у фотоконкурсі та отримуйте у ПОДАРУНОК річну передплату на улюблену газету працівників дошкільної освіти «Дошкілля.UA»

Шановні друзі, напередодні Нового року беріть участь у святковому ФОТОКОНКУРСІ «Країна Дошкілля» та змагайтеся за подарунок – річну передплату улюбленої газети працівників дошкільної освіти «Дошкілля.UA».

Умови прості:

1.   Приєднайтеся до групи «Педрада» у мережі «Одноклассники»

2.   Надішліть ваше улюблене фото з вихованцями  та посилання на вашу сторінку в «Одноклассниках» на електронну адресу pedrada@Експертус.com.ua 

3.   Наберіть якомога більше «лайків» на своєму фото в альбомі «Країна Дошкілля»

Переможець буде  нагороджений передплатою газети «Дошкілля.UA» на рік!

Надсилайте фотографії до 29 грудня включно. Голосування за найкращі фото триватиме з 1 по 18 січня. Підсумки конкурсу буде оголошено в групі «Педрада» 19 січня.

Натхнення та успіхів! Чекаємо на ваші фотографії!

Нагадуємо, що також у вас є можливість випробувати удачу в нашому новорічному РОЗІГРАШІ, в соціальній мережі «Facebook».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді