Встигніть придбати тематичний випуск журналу «Заступник директора школи»!

Унікальний тематичний випуск журналу «Заступник директора школи» ознайомить читача з особливостями підготовки до впровадження Державного стандарту та роз’яснить мотиви учбової діяльності за спрямованістю.

Унікальний тематичний випуск журналу «Заступник директора школи» №7 2013 року присвячений темі «Державний стандарт базової і повної середньої освіти»

Планування заходів щодо підготовки вчителів до впровадження Державного стандарту.

З’ясовано, які заходи слід планувати заступнику директора, щоб організувати ефективну роботу педагогічного колективу щодо виконання вимог Державного стандарту. Подано:

  • приклад оформлення наказу про невідкладні заходи щодо підготовки до впровадження Державного стандарту базової і повної середньої освіти у 2013/2014 н. р.;
  • орієнтовний перспективний план заходів переходу основної школи на роботу за новим Державним стандартом базової і повної середньої освіти з 2013/2014 навчального року на 2012–2017 роки.

Стаття «Мотивація учнів до навчання в п’ятому класі» роз’яснює мотиви учбової діяльності за спрямованістю. Описано, як змінюються мотиви учбової діяльності учнів під час переходу з початкової до основної школи. Читачі мають нагоду ознайомитися з семінаром-тренінгом для педагогів «Мотивація учнів до навчання в п’ятому класі», орієнтовним бланком аналізування уроку щодо виявлення мотивації учнів до навчання та орієнтовним бланком аналізування уроку щодо виявлення умов учбової мотивації.

«Просвітницька робота з батьками щодо впровадження Державного стандарту» — стаття допомагає підготуватися до проведення семінару-тренінгу. Тут ви знайдете тест для  батьків «Чи маєте Ви підхід до дітей?» (за О. Кочергою), семінар-тренінг для батьків «Упровадження нового Державного стандарту», пам’ятку «Рекомендації вчителям щодо взаємодії з батьками».

Окрім того, у номері подано глосарій основних понять і термінів Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти.

А тепер — найголовніше!

Якщо ви не встигли оформити передплату на «Заступник директора школи» на ІІ півріччя на пошті, ви можете зробити це в редакції:

тел./факс: 0 (44) 586-56-06

e-mail: [email protected]

oplatforma.com.ua/

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді