У МОН визначили, як проводитимуть конкурс «Учитель року — 2014»

Опубліковано Методичні рекомендації з організації та проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2014», в яких МОН визначило терміни проведення відбіркових турів та перелік конкурсних випробувань для учасників конкурсу.

Міністерство освіти і науки України (МОН) опублікувало Лист «Методичні рекомендації з організації та проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2014» від 09.10.2013 № 1/9-705.

Як повідомляє МОН, всеукраїнський конкурс «Учитель року — 2014» проводиться у три тури:

  • I — районний (міський) — жовтень-листопад 2013 року;
  • II — республіканський — в Автономній Республіці Крим, обласний та міський — в Києві та Севастополі — грудень 2013-січень 2014;
  • III — заключний, проводиться поетапно у 2014 році: відбірковий у лютому, а фінальний — у березні.

Міністерство підтримує традицію проведення третього (заключного) туру Всеукраїнського Конкурсу «Учитель року» в містах районного та обласного підпорядкування для визначення переможців у номінаціях «Директор школи», «Початкові класи», «Світова література», «Географія» та «Трудове навчання».

Водночас відомтсво підготувало низку нововведень. На учасників заключного етапу конкурсу «Учитель року — 2014» чекають нові конкурсні випробування «Інтернет-ресурс», «Презентація досвіду» та «Самопрезентація».

Ознайомтеся з документом докладніше.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді