МОН та Гете-Інститут презентували спільний проект

Міністерство освіти і науки України та Гете-Інститут підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає спільні заходи для підтримки реформування української освіти та поліпшення якості викладання німецької мови.

У Міністерстві освіти і науки України відбулася презентація спільного з Гете-Інститутом проекту з фахової підготовки вчителів німецької мови. Сторони підписали Меморандум про співпрацю.

У заході взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні доктор Крістоф Вайль, заступник директора та керівник мовного відділу Гете-Інституту доктор Петра Кьоппель-Майєр, учителі німецької мови, методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, директори шкіл, представники засобів масової інформації, повідомляє МОН.

Меморандум про співпрацю підписано для підтримки процесів реформування української освіти, удосконалення системи післядипломної підготовки вчителів та поліпшення якості викладання німецької мови.

За словами керівника мовного відділу Гете-Інституту доктор Петра Кьоппель-Майєр, протягом цього тижня в обласних інститутах післядипломної освіти України буде проведено п’ятиденний методико-дидактичний семінар для вчителів німецької мови.

На семінарах експерти з Німеччини та України презентують нові методики, теми та матеріали викладання німецької мови.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді