Незабаром відбудеться Всеукраїнський форум працівників позашкільної освіти

Працівники позашкільної освіти візьмуть участь у форумі, що відбудеться 20 листопада 2013 року. Учасники заходу заслухають звіти керівників обласних органів управління освітою, відвідають творчі лабораторії та підіб’ють підсумки Року дитячої творчості.

20 листопада 2013 року відбудеться Всеукраїнський форум працівників позашкільної освіти, присвячений Року дитячої творчості.

Захід розпочнеться о 10:00 в Київському Палаці дітей та юнацтва, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Учасники форуму матимуть змогу заслухати звіти керівників обласних органів управління освітою про виконання Указу Президента України від 28.12.2012 року № 756 «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості».

Також педагоги працюватимуть у семи творчих лабораторіях, підіб’ють підсумки Року дитячої творчості та обговорять плани виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

У фойє Палацу дітей та юнацтва буде представлено інтерактивну презентацію діяльності державних центрів позашкільної освіти. Окрім цього, учасники форуму можуть відвідати виставку навчальної та програмно-методичної літератури з питань позашкільної освіти, виховної роботи.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді