Незабаром відбудеться Всеукраїнський форум працівників позашкільної освіти

Працівники позашкільної освіти візьмуть участь у форумі, що відбудеться 20 листопада 2013 року. Учасники заходу заслухають звіти керівників обласних органів управління освітою, відвідають творчі лабораторії та підіб’ють підсумки Року дитячої творчості.

20 листопада 2013 року відбудеться Всеукраїнський форум працівників позашкільної освіти, присвячений Року дитячої творчості.

Захід розпочнеться о 10:00 в Київському Палаці дітей та юнацтва, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Учасники форуму матимуть змогу заслухати звіти керівників обласних органів управління освітою про виконання Указу Президента України від 28.12.2012 року № 756 «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості».

Також педагоги працюватимуть у семи творчих лабораторіях, підіб’ють підсумки Року дитячої творчості та обговорять плани виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

У фойє Палацу дітей та юнацтва буде представлено інтерактивну презентацію діяльності державних центрів позашкільної освіти. Окрім цього, учасники форуму можуть відвідати виставку навчальної та програмно-методичної літератури з питань позашкільної освіти, виховної роботи.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді