Фонд Білла Гейтса подарував українським бібліотекам комп’ютери

Українські бібліотеки долучилися до програми «Бібліоміст», у межах якої найкращі з них отримують призи у вигляді комп'ютерного обладнання та сучасної техніки. Уже 1600 бібліотек отримали вільний доступ до інтернету.

Бібліотеки України стали учасниками програми «Бібліоміст» від Фонду Білла і Мелінди Гейтс, що сприяє поширенню комп’ютерних технологій та вільного доступу до інтернету.

Станом на листопад 2013 року вже 1600 українських бібліотек отримали нове комп'ютерне обладнання.

Для отримання цінних подарунків від програми «Бібліоміст» бібліотеки беруть активну участь у різноманітних конкурсах. Переможці отримують призи у вигляді комп'ютерного устаткування, сучасної техніки та ін.

Одними з останніх переможців конкурсів стали Рівненська та Євпаторійська бібліотеки, що отримали 7 та 19 комп'ютерів відповідно. На карті ви можете побачити кількість бібліотек у різних областях України, що отримали комп’ютерну техніку від фонду.

Зазначимо, що ініціатива «Глобальні бібліотеки» Фонду Білла і Мелінди Гейтс впроваджується у країнах, які демонструють потребу й готовність допомагати бібліотекам надавати вільний доступ до інтернету.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді