До вашої уваги — відеопрезентація системи «Експертус Дошкільний заклад»!

Перегляньте відеопрезентацію «Експертус Дошкільний заклад» — інноваційної експертно-правової системи, що забезпечує керівника дошкільного навчального закладу корисною інформацією щодня.

Напрям «Експертус Освіта» презентує систему «Експертус Дошкільний заклад» — ПЕРШУ експертно-правову систему для керівників дошкільних навчальних закладів!

Ви, напевно, вже неодноразово чули про інноваційну експертно-правову систему «Експертус Дошкільний заклад», яка забезпечує керівника дошкільного навчального закладу необхідною інформацією для оперативного та правильного розв’язання будь-яких управлінських завдань.

Тепер Ви можете на власні очі оцінити усі переваги роботи в системі, переглянувши відеопрезентацію системи «Експертус Дошкільний заклад».

Експертно-правова система «Експертус Дошкільний заклад»

Робочі ситуації, консультації та поради експертів, покрокові інструкції, пам’ятки, зразки та шаблони внутрішніх документів — усе це та ще багато корисного в експертно-правовій системі «Експертус Дошкільний заклад»!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді