Яндекс запустив онлайн-сервіс для підготовки до ЗНО

Відтепер школярі та абітурієнти зможуть готуватися до незалежного оцінювання за допомогою онлайн-сервісу. Тренувальні тести, складені на основі офіційних варіантів ЗНО минулих років, допоможуть визначити власний результат та проаналізувати помилки.

«Яндекс. Україна» запустив онлайн-сервіс для школярів та абітурієнтів, який допоможе у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Про це повідомив на прес-конференції генеральний директор компанії Сергій Петренко, передає Інтерфакс Україна.

Сервіс містить онлайн-тести українською та російською мовами з 14 основних предметів, які виносяться на ЗНО. На думку представників компанії, це є першим кроком на шляху до повноцінної онлайн-освіти.

«За допомогою сервісу старшокласники можуть перевірити свої знання та потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням», — пояснив директор компанії.

Варто зазначити, що сервіс буде корисним не лише для школярів, а й для педагогів. За допомогою розділу «Мої учні» вчитель може організувати у своєму класі підготовку до ЗНО, подивитися на результати учнів, проаналізувати їхні помилки. Тренувальні тести можуть подаватися як у вигляді домашніх завдань, так і в якості самостійної роботи у комп’ютерному класі.

Представники компанії наголошують, що всі завдання взято з офіційних варіантів ЗНО, підготовлених Українським центром оцінювання якості освіти у 2010-2013 роках. Пройшовши будь-який із варіантів, користувач отримує детальний звіт: скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, в яких питаннях було допущено помилки. Також старшокласники дізнаються, скільки балів набрали б на офіційному тесті.

Незабаром компанія планує поповнити базу тестових завдань та розширити інструментарій для вчителів і навчальних закладів.

Докладніше за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді