Дитячий музичний театр

На сторінках грудневого числа журналу «Музичний керівник» на Вас чекають поради щодо організації дитячого театру в дошкільному навчальному закладі, конспект театралізованого музичного заняття та вишукана добірка пісень на новорічну й різдвяну тематики.  

Грудневе число журналу «Музичний керівник» ми присвятили темі «Дитячий музичний театр». Адже попереду — Новий рік, свято, коли здійснюються найзаповітніші бажання і коли будь-яка творча ідея, навіть маленької дитини, здатна трансформуватися у феєричну театральну виставу. І якщо до цьогорічного святкування Нового року Ви підійдете нестандартно, довіривши дітям не лише ролі акторів, а й, частково, сценаристів, режисерів і навіть композиторів та поетів — будьте певні, діти Вас приємно здивують!

Театр, зокрема й музичний, — один із найдоступніших видів мистецтва, чудово зрозумілий дітям. Адже він дарує стільки вражень і переживань, допомагає зрозуміти різноманітні життєві ситуації, образи, характери, дає змогу отримати позитивний енергетичний заряд! І не лише глядачам, а й акторам. Саме тому, що раніше Ви прилучатимете дітей до театру, то ліпше.

На сторінках грудневого числа журналу «Музичний керівник» Ви знайдете поради щодо організації дитячого театру в дошкільному навчальному закладі від знаної всіма казкарки, композиторки й телеведучої Алли Мігай, а також конспект театралізованого музичного заняття «Зимова казка» від дипломанта цьогорічного конкурсу «АКАДЕМІЯ тітоньки МУЗИки».

Аби діти напередодні Нового року мали змогу хоча б на мить зазирнути у казку і поринути у фантастичні звуки напрочуд яскравої музики норвезького композитора Едварда Гріга, спеціально для Вас і Ваших вихованців — чергова зустріч із допитливою дівчинкою Настунею та її бабусею із серії художніх оповідань про композиторів. А чудовим доповненням до отриманих музичних вражень нехай стане для дітей вишукана добірка пісень на новорічну й різдвяну тематики з рубрики «Пісенна колекція».

Нагадуємо Вам, що грудневе число журналу «Музичний керівник» — останнє число, яке дружньо зібрало на одному творчому майданчику музичних керівників і вчителів музичного мистецтва. Із січня 2014 року кожен із Вас отримуватиме власний фаховий журнал. Дякуємо Вам за те, що весь час залишалися з нами. До зустрічі в Новому 2014 році!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді