Готуємося до завершення навчального року

Вийшов друком квітневий номер журналу «Заступник директора школи». У ньому — цікаві та актуальні статті, які дадуть вам змогу успішно підготуватися до завершення навчального року. Ознайомтеся зі змістом докладніше.

Зустрічайте квітневий номер журналу «Заступник директора школи», присвячений підготовці до завершення навчального року. На шпальтах виданнях подано корисні публікації та висвітлено зміни, що відбулися у проходженні державної підсумкової атестації.

Для того щоб в учнів початкової школи залишилися найліпші спогади про веселі роки навчання, пропонуємо вашій увазі сценарій випускного свята. Цікаві ідеї, музичні й театральні номери, презентовані в ньому, допоможуть яскраво провести захід.

Оскільки невдовзі ви плануватимете діяльність навчального закладу на наступний навчальний рік, вам стануть у пригоді рекомендації щодо формування робочих навчальних планів.

Також із публікацій цього числа дізнаєтеся, як налагодити співпрацю з зарубіжними колегами завдяки участі в міжнародних проектах eTwinning Plus. Адже така співпраця має чимало переваг, і ви зможете їх оцінити, ознайомившись із досвідом колег, які вже беруть активну участь у реалізації низки проектів.

У переддень святкування Міжнародного дня музеїв вас неодмінно зацікавлять публікації про те, як використати засоби музейної педагогіки в навчально-виховному процесі, провести віртуальні екскурсії найкращими музеями світу тощо.

Окрім того, у квітневому номері журналу «Заступник директора школи» подано багато іншої корисної інформації. Читайте із задоволенням!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді