Додаткові джерела фінансування дошкільного навчального закладу

До вашої уваги пропонуємо травневий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом». У ньому розглянуто питання залучення додаткових джерел фінансування ДНЗ, здійснення електронної реєстрації дітей та особливості діяльності психолого-медико-педагогічних консультацій.

Зустрічайте травневий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом». Цього місяця на його сторінках висвітлено тему «Додаткові джерела фінансування дошкільного навчального закладу». Ознайомтеся зі змістом.

Рубрику «Важливі справи» ми присвятили питанням залучення додаткових джерел фінансування дошкільних навчальних закладів. Звісно, подані матеріали не є інструкціями, а лише підказками. Це, зокрема, рекомендації щодо залучення благодійних внесків, пам’ятка про надходження благодійної допомоги та контроль її використання. Сподіваємося, вони надихнуть вас на нові звершення.

Ваші дошкільні навчальні заклади практично укомплектовані дітьми на новий навчальний рік. І, мабуть, ви вже стикалися з проблемами, коли батьки, наприклад, не розуміли, чому слід обов’язково реєструвати дитину в електронній черзі до дошкільного навчального закладу або ж, навпаки, наполягали прийняти дитину згідно з електронною реєстрацію, незважаючи на укомплектованість груп. Хто має розв’язувати подібні питання і як, дізнайтеся в рубриці «Говоримо про важливе».

У нашій державі дедалі більше уваги приділяють супроводу дітей з особливими освітніми потребами, прагнучи якомога ефективніше здійснювати їхню адаптацію в соціумі. Щоб мати змогу на високому рівні організувати освітній процес для дітей з особливими освітніми потребами у дошкільному навчальному закладі, дізнайтеся про особливості діяльності психолого-медико-педагогічних консультацій.

Також стане у пригоді орієнтовна циклограма наказів з основної діяльності та адміністративно-господарських питань на червень–серпень; роз’яснення про індексацію грошових доходів населення у квітні цього року; проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок навчального закладу; заходи економії бюджетних коштів, затверджені урядом тощо.

Усе це та багато іншої корисної та цікавої інформації — на сторінках травневого номера журналу «Практика управління дошкільним закладом».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді