Українські школярі перемогли на престижному науково-технічному конкурсі в США

У Лос-Анджелесі (США) завершився Міжнародний конкурс науково-технічної творчості для школярів Intel ISEF 2014. Українські школярі гідно представили нашу країну та здобули високу оцінку почесного журі.

У Лос-Анджелесі завершено проведення Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості для школярів під назвою Intel ISEF 2014. Представники нашої країни здобули почесні призові місця та отримали спеціальні нагороди.

Учасниками від України стали переможці національного етапу конкурсу Intel — ЕкоУкраїна, який у лютому 2014 року провів Національний еколого-натуралістичний центр молоді.

Так, за результатами конкурсу Intel ISEF 2014 III місце посів Михайло Литовченко, вихованець Дніпропетровського обласного еколого-натуралістичного центру, зі своїм проектом «Автономна опріснювальна установка, що працює завдяки енергії хвиль». Крім того, від одного з партнерів Intel ISEF Михайло Литовченко отримав спеціальну нагороду.

Спеціальний приз та грошову винагороду від благодійної організації «Відкриті серця» також отримала львів’янка Ксенія Жукровська (проект «Вплив надекспресії гена bldDАТ на морфогенез та вторинний метаболізм Actinoplanes teichomyceticus»).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді