Професійні видання зі ЗНИЖКОЮ 50%

До Дня захисту дітей Експертус Освіта робить приємний подарунок для педагогів. Лише протягом тижня Ви зможете придбати будь-які випуски журналів чи КОЗА-ДИСКів, що раніше вийшли у світ, зі ЗНИЖКОЮ 50%.

Робота з дітьми — Ваше покликання? Разом із виданнями Експертус Освіта Ви будете в курсі всіх освітніх новинок та професійно вдосконалюватиметеся. Спеціально до Міжнародного дня захисту дітей ми підготували для Вас ВИНЯТКОВУ ПРОПОЗИЦІЮ.

Лише протягом тижня — із 30 травня до 6 червня — Ви можете замовити в редакції потрібні Вам попередні випуски улюблених професійних видань ЗІ ЗНИЖКОЮ 50%. Ознайомитися зі змістом кожного числа журналу чи випуску КОЗА-ДИСКа та замовити необхідний можна на порталі на сторінці видання в розділі «Архів».

Наприклад: «Шаблони документів закладу освіти»

Чому варто оформити замовлення в редакції ПРОСТО ЗАРАЗ?

Ви маєте для цього кілька причин:

  1. Послуга РЕТРОПЕРЕДПЛАТА доступна тільки в редакції — просто оберіть потрібний випуск журналу чи КОЗА-ДИСКа, замовте й використовуйте у своїй роботі.
  2. Ви отримуєте знижку 50% на всі журнали й КОЗА-ДИСКи — за певного бюджету Ви зможете придбати ВДВІЧІ або навіть УТРИЧІ більше журналів чи CD.
  3. Передплата в редакції — завжди зручно! Ви заощаджуєте свій час. Телефонуйте за номером 0 (44) 586-56-06 або в будь-який час доби обирайте й замовляйте видання на порталі освітян України «Педрада».
  4. Ми гарантуємо, що Ви отримаєте своє замовлення вчасно — Вам не доведеться вирішувати проблеми з доставкою самостійно.

Тож поспішайте скористатися вигідною пропозицією від Експертус Освіта!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді