Підсумки конкурсу для практичних психологів дошкілля підбито: вітаємо переможців!

Редакція фахового журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» підбила підсумки професійного конкурсу. Авторські розробки учасників засвідчили високий професійний рівень практичних психологів дошкілля. Пропонуємо ознайомитися з результатами.

Добіг кінця професійний конкурс для практичних психологів дитячих садків «Психологічний супровід становлення вікових новоутворень у дошкільника». Після детального вивчення надісланих на конкурс робіт конкурсне журі визначило найкращі з них — найбільш цікаві, неординарні та творчі. Тож вітаємо переможців та дипломантів конкурсу!

Упродовж кількох місяців до редакції журналу «Практичний психолог: Дитячий садок» надійшло чимало робіт з усіх регіонів України. Конкурсні роботи були різними — як за формою, так і за змістовим висвітленням питання психологічного супроводу становлення вікових новоутворень у дошкільника.

Кожну з них члени конкурсної комісії на чолі зі Світланою Ладивір — провідним науковим співробітником лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, кандидатом психологічних наук — детально проаналізували й визначили найкращих.

Переможці конкурсу: 

I місце — Вікторія Білопола, практичний психолог комунального комбінованого дошкільного навчального закладу № 236, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.

II місце — Людмила Шаломитова, практичний психолог комунального дошкільного навчального закладу № 281, м. Донецьк.

III місце — Олена Кулик, практичний психолог Іванівського дошкільного навчального закладу «Малятко», Вінницька обл.

Дипломанти конкурсу: Олена Гулько, Наталія Клубенко, Тетяна Лисенко, Олена Малищенко, Катерина Сисоєва, Наталія Цибуля.

Щиро вітаємо кращих із кращих!

Дізнайтеся більше про результати на офіційному сайті конкурсу «Психологічний супровід становлення вікових новоутворень у дошкільника».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді